Despre noi

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu, Curatatoria Tomis va ofera servicii profesionale de spalatorie, curatatorie si calcatorie in Constanta.

Noi iti pregatim hainele pentru ca tu sa arati exceptional la cele mai importante evenimente din viata ta! Daca te casatoresti si rochia de mireasa trebuie pregatita sau poate costumul tau trebuie curatat si calcat, la noi vei gasi intotdeauna solutia potrivita. Fiind probabil cea mai buna curatatorie de haine din Constanta, la noi aticolele tale vestimentare din blana naturala, matase si chiar cele mai delicate articole din garderoba ta pot fi curatate, calcate si desigur igienizate.

Impreuna cu partenerul nostru, Miele Romania, am adus mai aproape de tine cea mai noua tehnologie in domeniu. In acest moment o spalatorie ecologica foloseste tehnologia wet clening, care inlocuieste cu succes curatarea chimica, ecochim, cum ii mai spun unii, iar in viitor va fi cu siguranta folosita in orice spalatorie de rufe profesionala.

Spalarea clasica a articoleleor textile folosind masina de spalat sau spalarea manuala acolo unde eticheta de lucru recomanda acest mod de spalare, sunt o rutina pentru noi. Tot aici puteti spala lenjerie de pat, paturi, pilote de puf, perne de orice fel, protectia sau husa pentru salteaua de pat, toate acestea pot deveni moi, pufoase si placut mirositoare.

Putem fi cu succes cea mai buna spalatorie de perdele si draperii, acestea vor fi calcate cu grija si vor putea arata din nou ca noi, iar aerul din casa ta va putea fi improspatat cu un minim de efort.

Kontaktformular_B_1200x700px
Hero_KR_1920x1000_181105

In viata de zi cu zi, la diverse evenimente si cel mai des la petreceri, putem avea neplacerea ca hainele noastre sa se pateze, cele mai frecvente pete care pot sa apara sunt: pete grase, pete de fructe, pete de cafea, pete de ciocolata, pete de sange, pete de rugina, fondul de ten. Toate acestea pot fi eliminate cu succes daca articolul vestimentar ajunge in cel mai scurt timp la noi, fara ca tu sa intervi asupra petelor in niciun fel. Intervenind asupra acestora exista riscul ca substanta cu care a fost patat articolul vestimentar sa se impregneze in tesatura. Acest lucru face ca uneori sa devina imposibil de recuperat articolul respectiv. 

Oferim la preturi competitive servicii de spalatorie, dizinfectie si igienizare pentru profesionistii din domeniul HORECA, spalam echipamente de lucru, oferim servicii pentru autoriatatile locale si pentru alte domenii de activitate (institutii medicale si sociale, saloane de evenimente, saloane de infrumusetare sau pentru oricare alt domeniu de activitate).

Calitatea este o prioritate pentru noi, iar obiectivul nostru este ca tu sa fii multumit de serviciile noastre. Cea mai mare satisfactie a noastra este atunci cand clientii revin cu zambetul pe buze din nou si din nou.