Sfatul Expertului

Afla raspunsul

INTREBARI SI RASPUNSURI FRECVENTE

Procesul de curatarea chimica ajuta la mentinerea proprietatilor initiale ale articolelor textile pentru mai mult timp, comparativ cu metodele clasice in care se foloseste apa. Curatarea chimica protejeaza hainele contra uzurii, prin tratarea cu delicatete a fibrei, pastrandu-i pentru mai mult timp aspectul initial.
Este foarte important sa se respecte instructiunile indicate pe eticheta. Ciclurile dedicate rufelor delicate nu sunt intotdeauna recomandate pentru articolul dvs. Numarul rotatiilor implicate in procesul de spalare si stoarcere au un impact semnificativ asupra fibrelor, astfel ca le pot deteriora. In cazul in care aveti neclaritati, nu ezitati sa ne contactati.
Da, oferim servicii de curatatorie inclusiv pentru rochii de mireasa, rochii de ocazie, articole de matase, blanuri naturale si alte articole delicate.
Curatatea chimica reprezinta procesul prin care petele si murdaria sunt indepartate de pe suprafata textilelor prin utilizarea solventilor in loc de apa. Acest procedeu permite tratatea/curatarea eficienta a materialelor textile care nu pot fi curatate cu apa.
Timpul de curatare/spalare variaza in functie de tipul de serviciu solicitat. Cu toate acestea, timpul nostru de solutionare a unei cereri obisnuite de curatare este de 2 zile.
Da, oferim si servicii de spalatorie pentru lenjerii, pilote, paturi, perne si alte articole voluminoase, pretentioase, care necesita un proces indelungat de spalare si uscare.

Ai intrebari?