Călcare

Servicii Calcatorie Constanta

Curatatoria Tomis pune pe primul loc aspectul fizic al hainelor tale, este esential ca tu sa arati impecabil.

Calcarea hainelor este una dintre etapele cele mai importante din cadrul intregului proces de spalare si curatare. Pentru o calcare profesionala este nevoie de oameni atent instruiti, dedicati si utilaje special concepute pentru a avea un rezultat exceptional.

Producatorul italian Pony este lider incontestabil pe segmental utilajelor pentru calcat articole textile. O calcatorie profesionala este important sa fie dotata cu utilaje profesionale, din acest motiv am ales sa lucram cu cei mai buni producatori din acest domeniu.

O calcatorie profesionala sau o rufarie poate oferi solutia potrivita de fiecare data. 

Servicii Apretare Constanta

Am dezvoltat acest tratament pentru ca fiecare articol sa aiba efectul de proaspat calcat o perioda de timp mai indelungata.

Folosim acest tratament pentru ca, in mod special, articolele de ocazie, camasile, rochiile de seara sa-si pastreze forma si un aspecul impecabil pentru mai mult timp, indiferent de conditii.

Aplicat intr-un strat subtire, da articolui forma corecta, dar imbunatateste totodata si culorile acestuia, reducand deasemenea si riscul de fixare al petelor.

La final hainele tale vor fi calcate impecabil si vor arata exceptional.

 

Sfatul Curatatoria Tomis

Hainele au nevoie de tratamentul corect. Nu tăia eticheta de lucru. Aceasta este cartea de identitate a hainelor tale.

IDEAL PENTRU URMĂTOARELE TIPURI DE TEXTILE​

Camasa

Panatalon

Rochie

Sacou