Spălare

Curatatoria Tomis este dotata cu utilaje din gama Miele Profesional. In anul 2013 Miele a fost votata „Cea mai buna marca din toate timpurile” de pe piata din Germania.

Impreuna cu partenerul nostru, MIELE ROMANIA, am dezvoltat cea mai performanta spalatorie de haine din Constanta. Masinile de spalat Miele Profesional folosesc tehnologie inovativa de ultima generatie, acestea au o multitudine de programe automate, comode şi de încredere şi acorda o atenţie deosebită detaliilor, astfel ca pentru întreţinerea rufelor tale succesul este garantat. Curatatoria Tomis foloseste utilaje de ultima generatie, pentru ca acestea au o durata lunga de viata, au un consum redus de energie, de apa si detergenti si sunt prietenoase cu mediul inconjurator, asa cum trebuie sa fie o spalatorie de haine ecologica. Impreuna cu spacialistii Miele am creat programe de spalare special adaptate nevoilor noaste.  

Fiecare tesatura are propria identitate, fiecare articol vestimentar este croit din una sau mai multe tesaturi. Articolele vestimentare ajunse pe mainile expertilor nostri sunt analizate cu atentie pentru a fi tratate corespunzator. Se intampla des ca eticheta cu recomandarile producatorului sa deranjeze si aceasta sa fie taiata si aruncata. Nu faceti acest lucru! Chiar si intr-o spalatorie de haine profesionala instructiunile de spalare sunt esentiale pentru a oferi tesaturii tretamentul corespunzator.

Procesul de spalare necesita, in mod esential, apa dedurizata si detergent profesional de inalta calitate. Acestea, impreuna cu acțiunea mecanică a masinii de spalat, la o temperatură controlata și într-un interval de timp exact, ofera articolelor textile tratamentul necesar.

Fie ca ai nevoie de o spalatorie de haine sau o spalatorie pentru lenjerie Curatatoria Tomis este alegerea potrivita.

Uscarea se face de asemenea in conditii speciale, in functie de articolul spalat. Fie ca este vorba despre o camasa, un tricou, o rochie de ocazie, un pantalon, o lenjerie, paturi, pilote, perdele sau draperii, fiecare dintre acestea se usuca individual, la o temperatura controlata si intr-un interval de timp prestabilit.

Numai respectand toate aceste conditii, articolele tale vestimentare isi vor pastra culoarea si vor arata excelent mult timp.

Sfatul Curatatoria Tomis

Hainele au nevoie de tratamentul corect. Nu tăia eticheta de lucru. Aceasta este cartea de identitate a hainelor tale.

IDEAL PENTRU URMĂTOARELE TIPURI DE TEXTILE​

Camasa

Panatalon

Tricou

Patura

Lenjerie