Curățare

Servicii Curatatorie – Constanta

Fiecare tesatura necesita un tratament specific.

Cu tehnologia dry cleaning acum este mult mai simplu, nici o pata grasa nu poate rezista procesului de curatare. Renzacci Italy este unul dintre cei mai mari producatori de masini de curatat cu tehnologia dry cleaning, aceasta tehnologie a revolutionat total modul de lucru in cadrul unei curatatorii de haine.

Dry cleaning sau curatarea uscata, asa cum se mai numeste, este procesul tehnologic de curatare a hainelor si textilelor folosind solvent (percloretilena), curatatorie chimica.

Tehnologia dry cleanyng ajuta la mentinerea proprietatilor initiale ale tasaturii pentru o perioda mai lunga de timp, comparativ cu metodele clasice de curatare a hainelor in care se foloseste apa. Curatarea chimica protejeaza hainele impotriva uzurii, prin tratarea cu delicatete a fibrei tesaturii, aceasta pastrandusi aspectul initial mai mult timp.

Curatatoria Tomis ofera serviciul de curatare haine uscatadry cleaning, acesta este o tehnologie de curatare a hainelor in care apa este inlocuta cu percloretilena, aceasta fiind cel mai eficient solvent de curatare in cazul petelor grase.

Curatatrea uscata este folosita pentru tesaturi delicate cum este matasea, lana, blana naturala, stofa, articole din piele, paltoane, articole pentru care nu este recomandata spalarea clasica cu apa. Tehnologia „Dry Cleaning” este cea mai eficienta metoda de a elimina petele de grasime sau de alta natura. Acest tip de tratament usureaza implicit si procesul de calcare.

In cadrul unei curatatorii ecologice de haine tehnologia wet cleaning este o alternative pentru metoda dry cleaning. Cu programe delicate de splare si detergenti dedicati rezultatele sunt remarcabile.

Sfatul Curatatoria Tomis

Hainele au nevoie de tratamentul corect. Nu tăia eticheta de lucru. Aceasta este cartea de identitate a hainelor tale.

IDEAL PENTRU URMĂTOARELE TIPURI DE TEXTILE​

Camasa

Costum

Rochie

Sacou